Димитър Петров, собственик на магазина във Варна, в който младеж извади

...
Димитър Петров, собственик на магазина във Варна, в който младеж извади
Коментари Харесай

Собственикът на магазина, в който младеж извади пистолет: Трябваше някой да пострада ли, за да има наказан?

Димитър Петров, собственик на магазина във Варна, в който юноша извади револвер, изрази в ефира на " Нова телевизия " преди минути разочарованието си, че нападателят е пуснат 24 часа след задържането си. Продавачката, която дружно с двама инцидентни клиенти осуети нападението, отнемайки оръжието на 18-годишния от Лясковец, пък сега е пусната в отмора от работа.

``
реклама

" Възмутен съм, че е пуснат, защото всичко е ясно - имаме закононарушение, имаме нарушител, имаме оръжие, имаме запис от охранителни камери и още не му е повдигнато обвиняване. В петък в 22,30 ч. тя ми се обади. Като дойдох заварих две момчета инцидентни клиенти, на които съм доста благодадарен. Реагирали са съответно на мястото. Не съм приказвал с нападателя, а просто изчакахме полицията да пристигна ", сподели той.

Запитан дали след стартирането на злосторника не съжалява, че не е взел правораздаването в свои ръце на място, Димитър Петров отговори: " Да, скърбя. Ако можех да върна времето щяха да се случат по доста различен метод нещата ".

" Самата обстановка е много нелепа. Трябваше да пострада някой, че тогава ли да бъде осъден този човек? Специално такива нападения до момента в магазина не са се случвали. Имало е дребни обири, само че не и такива набези с оръжие. Поискал е оборота, имал е ясната настройка да обере магазина. Прокуратура и полиция не работят дружно, нямат никаква връзка. Ние стояхме към час и чакахме някой да разпореди по какъв начин ще се работи понататък. В един миг на патрулните служители на реда им се обади някой, не знам дежурния прокурор ли, кой е бил, и им сподели да вземат револвера в една торба и да го занесат в районното. И ние да отидем в районното да ни разпитат ", приключи притежателят.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР